Tlf. +45 70 70 70 72

Bogen "Tid skal der til" udkommer 15. november 2024

Årets gaveidé fra Esbjerg, Fanø og Ribe

Vi (Lars Thomsen, Morten Fog og Julie Svarrer) er stolte over vores nærområde og ønsker med årets gaveidé 2024 ”Tid skal der til" at give den stolthed videre.

Med bogen leverer vi lokale fortællinger fra egen baghave. Fortællinger, man ikke kan finde andre steder. Vi skal turde vise, hvem vi er: Vi er råhed, vi er finkultur, vi er nytænkende, vi er natur, vi er by, vi er historie.

Vi vil lave en bog fra de lokale til de lokale. Temaet er spisesteder og naturen og kulturen omkring dem. De små historier fortæller den store historie. Vi skal helt tæt på. Ved at zoome ind på udvalgte og meget forskellige restauranter kan vi fortælle om et helt område – Esbjerg, Fanø og Ribe.

Bogen bliver en selvstændig opfølger til ”Vind, vand og vin”. Det skal være en bog med brugs- og gemmeværdi; en lækker gave på grund af sin eksklusivitet og det høje visuelle niveau.

En god gaveidé for dem, der bor i området – og dem, som besøger området.

En bog fra de lokale til de lokale.

Design Fordi, Julie Svarrer og Morten Fog

En bog uden kompromiser!

Vi har kun foretaget valg fra øverste hylde. Indbinding, cover, papir og format gør, at dette bliver en bog, der er værd at have på hylden. Visuelt giver den en oplevelse, man kun kan få, fordi vi ikke går på kompromis.

Bogens indhold

Bogen vil være visuelt båret med lækre, levende billeder fra spisestederne og fra livet og området omkring dem. Billederne bliver en historiefortælling, der veksler imellem mad, mennesker, natur og habitat. Stemninger, der udtrykker liv, håndværk og kærlighed til maden og lokalområdet.

Hvert sted får desuden et opslag til en fortælling, hvor vi finder nerven, skrønen, historien. Om det er anekdoter, en historisk vinkel, fokus på køkkenet eller de mennesker, der driver stedet, vil være individuelt. Vi leder efter stedets DNA. Vi leder efter den lille historie i den store.

Kokken kreerer en enkel ret, og leverer en opskrift, der vil være trykt i kapitlet. Det kan også være en guide eller tips og tricks. Det er vigtigt, der findes noget til alle ambitionsniveauer i bogen.

Spisestederne:

Fanø Krogaard, Restaurant Mundheld, Café Danmark, Fanø Bryghus, Restaurant Kammerslusen, Plates, Vester Vedsted Vingaard og Sønderho Kro.

Fakta om bogen

Titel: Tid skal der til

Emne: En fortælling via både tekst og billeder om vores lokalområde med udgangspunkt i otte gode spisesteder ved Vadehavet.

Målgruppe: Alle, der færdes i området omkring Fanø, Esbjerg og Ribe – lokale som besøgende

Sprog: Dansk

Oplag: Det antal, der bliver solgt! 

Forlag: Design Fordi

Pris: Vejl. udsalgspris; 399 kr.

Sideantal: 192 sider

Format: 21×26 cm hardback

Udgives: 15. november 2024

Kan købes hos:
Fanø Boghandel og hos spisestederne, der er repræsenteret i bogen.

Udgiver

Design Fordi producerer og planlægger bogen i samarbejde med fotograf Morten Fog og journalist/tekstforfatter Julie Svarrer. De bor begge på Fanø og har et indgående kendskab til lokalområdet.

Bookrelease!

Fanø Bryghus d. 15. november 2024 kl. 15-17

Se caseoversigten Hele Nordens Cloud Factory